BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Στην καλύτερη πεντάδα του BCL ο Χρυσικόπουλος (pic & vid)

O Λίνος Χρυσικόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που απαρτίζουν την κορυφαία πεντάδα της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ «εξαργύρωσε» την απίθανη εμφάνισή του απέναντι στην Τενερίφη, με 24 πόντους, με 6/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 25 στην αξιολόγηση. Ο Χρυσικόπουλος έχει «συμπαίκτες» τους Καλίφ Γουάιατ (Χολόν), Πιέτρο Αραντόρι (Βίτρους Μπολόνια),...
Στην καλύτερη πεντάδα του BCL ο Χρυσικόπουλος (pic & vid)

O Λίνος Χρυσικόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που απαρτίζουν την κορυφαία πεντάδα της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ «εξαργύρωσε» την απίθανη εμφάνισή του απέναντι στην Τενερίφη, με 24 πόντους, με 6/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 25 στην αξιολόγηση.

Ο Χρυσικόπουλος έχει «συμπαίκτες» τους Καλίφ Γουάιατ (Χολόν), Πιέτρο Αραντόρι (Βίτρους Μπολόνια), Χασάν Μαρτίν (Μπαϊρόιτ) και Ογκουστιν Ρούμπιτ (Μπαμπεργκ).

Αντέδρασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε άθλο!

Τενερίφη-ΠΑΟΚ 65-66: Άθλος του Δικεφάλου στην Ισπανία

ΠΑΟΚ: Ο ΜακΦάντεν, ο Χάτσερ και ο… Ρόκι (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην καλύτερη πεντάδα του BCL ο Χρυσικόπουλος (pic & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.