ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική: Η δωδεκάδα για το ματς με τη Γερμανία

Η ολοκλήρωση της προπόνησης για την Εθνική, στο κλειστό γήπεδο «Δ.Τόφαλος», έφερε και την γνωστοποίηση της δωδεκάδας για την αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία (30/11, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτοί που «κόπηκαν» ήταν οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος, οι οποίοι σύφμωνα με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου, θα έχουν την...
Εθνική: Η δωδεκάδα για το ματς με τη Γερμανία

Η ολοκλήρωση της προπόνησης για την Εθνική, στο κλειστό γήπεδο «Δ.Τόφαλος», έφερε και την γνωστοποίηση της δωδεκάδας για την αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία (30/11, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτοί που «κόπηκαν» ήταν οι Μιχάλης Λούντζης και Βασίλης Μουράτος, οι οποίοι σύφμωνα με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου, θα έχουν την ευκαιρία τους στο ματς της Δευτέρας (3/12) κόντρα στη Σερβία.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της «γαλανόλευκης»: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λίνος Χρυσικόπουλος.

Τουρκία – Ισπανία 71-67: «Τρία στα τρία» για τους γηπεδούχους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική: Η δωδεκάδα για το ματς με τη Γερμανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.