EUROLEAGUE

Χωρίς Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

Για το Μόναχο αναχώρησε σήμερα (15/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (16/10, 21.30) για την δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιώργος...
Χωρίς Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

Για το Μόναχο αναχώρησε σήμερα (15/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (16/10, 21.30) για την δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος είχε μείνει εκτός δωδεκάδας στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στους Βαυαρούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχτούν την Πέμπτη (18/10) την Γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Euroleague: Το promo της Μπάγερν για τον Παναθηναϊκό (vid)

 

Φελντέιν: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την Ευρωλίγκα»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.