EUROLEAGUE

Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague κατά του Δ. Γιαννακόπουλου

Οι διαιτητές απορρίπτουν κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ
Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague κατά του Δ. Γιαννακόπουλου

Στην αντεπίθεση περνούν οι διαιτητές της Euroleague, μετά την κατηγορίες για δωροδοκία που δέχτηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με κύκλους του «τριφυλλιού» είπε τα εξής:

«Ξέρουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα πω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Γνωρίζουμε ότι έφυγε ο Λιβιεράτος (σ.σ παλιός Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού) αλλά γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντικαταστάτης του γι΄αυτές τις δουλειές».

Η Ένωση διαιτητών θέλησε να απαντήσει στις συγκεκριμένες προκλήσεις με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague (UEBO) εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγηση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση».

Ολυμπιακός: «Θα ζητήσουμε την αποβολή του Δ. Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού»

Ανοίγει πειθαρχική έρευνα η Euroleague για όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αν δεν το πήρατε χαμπάρι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague κατά του Δ. Γιαννακόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.