Sportime
NBA

Έφτασε στα... μισά ο Καντέρ για την Ελλάδα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Έφτασε στα... μισά ο Καντέρ για την Ελλάδα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι πυρκαγιές στην Αττική και οι ζωές που χάθηκαν από την πύρινη λαίλαπα πριν από μερικές εβδομάδες ευαισθητοποίησαν τον Ενές Καντέρ ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει λεφτά για τους πυρόπληκτους.

Ο 25χρονος NBAer κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και έβαλε ως στόχο να μαζέψει 50.000 δολάρια, ζητώντας από τους φανς του να συνδράμουν σε αυτή του την κίνηση.

Ήδη στις 20 ημέρες που «τρέχει» η διαδικασία, ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς έχει μαζέψει 20.000 δολάρια, φτάνοντας σχεδόν στα μισά από τον στόχο του! Απομένουν άλλα 30.000 δολάρια.

Μάλιστα, το ποσό της τελευταίας δωρεάς που έχει γίνει είναι τα 11.000 δολάρια, από έναν συνεργάτη του Καντέρ, τον Μεβλούτ Χίλμι Τσινάρ.

Για να δείτε τον λογαριασμό του Τούρκου σέντερ στο gofundme πατήστε ΕΔΩ.

http://www.sportime.gr/tops/synenteyksi/114921/kanter-apokleistika-sto-sportimegr-gianni-thelo-ti-voitheia-soy/

http://www.sportime.gr/basket/nba/111566/enes-kanter-enas-gigantas-poy-ta-vazei-me-ta-thiria/

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα