NBA

Ντόντσιτς: «MVP ο ΛεΜπρόν και ρούκι της χρονιάς ο Έιτον»

Το παιδί-θαύμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ έδωσε τις προβλέψεις του για τη φετινή χρονιά
Ντόντσιτς: «MVP ο ΛεΜπρόν και ρούκι της χρονιάς ο Έιτον»

Στο ESPN μίλησε ο Λούκα Ντόντσιτς και ρωτήθηκε για πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή του και την καριέρα του μέχρι τώρα.

Ο Σλοβένος μίλησε και για τη φετινή σεζόν που θα είναι η πρώτη του με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς στον μαγικό κόσμο του NBA, λέγοντας παράλληλα την άποψη του για το ποιος πιστεύει ότι θα βγει ρούκι της χρονιάς αλλά και MVP.

Σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ψήφιζαν τον ίδιο τους τον εαυτό, ωστόσο ο 19χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι διαφέρει από αυτούς.

Ο Ντόνσιτς δε δίστασε να δηλώσει πως πιστεύει ότι ο Ντιάντρε Έιτον, ο όποιος ήταν το νούμερο «1» στο ντραφτ θα είναι ο κορυφαίος νέος παίκτης του πρωταθλήματος, ενώ έδωσε σταθερά την ψήφο του MVP στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Ηταν το Νο1. Είναι ψηλός, είναι δυνατός, μπορεί να κάνει τόσα πολλά», ήταν αρχικά τα λόγια του για τον παίκτη των Φοίνιξ Σανς.

Ενώ στη συνέχεια είπε για το ΛεΜπρόν: «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Θα είναι σκληρά γι’ αυτόν στο Λ.Α., που είναι νέα ομάδα, αλλά παραμένει… ΛεΜπρόν».

ΜακΚάλουμ: «Αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι Γουόριορς» (vid)

Το τρομερό γκραφιτι για τον Νοβίτσκι (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόντσιτς: «MVP ο ΛεΜπρόν και ρούκι της χρονιάς ο Έιτον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.