NBA

Απεβίωσε ο πρώην GM των Σπερς, Μπομπ Μπας

Ο πρώην προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς πέθανε σε ηλικία 89 ετών
Απεβίωσε ο πρώην GM των Σπερς, Μπομπ Μπας

Μία από τις σημαντικότερες μορφές των Σαν Αντόνιο Σπερς, «έφυγε» από τη ζωή. Ο λόγος για τον Μπομπ Μπας ο οποίος σε ηλικία 89 ετών, απεβίωσε από έμφραγμα.

Ο Μπας ήταν πιστός «υπηρέτης» της ομάδας του Σαν Αντόνιο, καθώς το υπηρέτησε για μια 20ετια. Από το 1974 ανέλαβε την ομάδα είτε ως προπονητής, είναι ως τζένεραλ μάνατζερ.

Ως προπονητής είχε συνολικά 311 νίκες και 300 ήττες και ήταν η σημαντικότερη προσωπικότητα της ομάδας, μέχρι που ήρθε ο νυν προπονητής της ομάδας, Γκρεγκ Πόποβιτς. Ως τζένεραλ μάνατζερ, εργάστηκε και στους Σάρλοτ Χόρνετς για εννέα χρόνια.

«Για τέσσερις δεκαετίες ο Μπομπ Μπας είχε τεράστιο αντίκτυπο τόσο στο ΑΒΑ, όσο και στο ΝΒΑ. Η γνώση του, το πάθος του και η αφοσίωση του στο παιχνίδι μας ενέπνεε όλους. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας σε όλη την οικογένειά του», ανέφερε για την απώλειά του ο Πόποβιτς.

Διαδικτυακό «πέσιμο» Ντουράντ σε Καντέρ! (pic, vid)

Στην προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης o Καρλ-Άντονι Τάουνς (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεβίωσε ο πρώην GM των Σπερς, Μπομπ Μπας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.