NBA

«Ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει με τον Λίλαρντ»

Ο «Βασιλιάς» φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει ποιον θέλει στο πλευρό του
«Ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει με τον Λίλαρντ»

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει στο NBA, για το ποιους παίκτες θα προσπαθήσουν οι Λέικερς να πλησιάσουν, προκειμένου να πλαισιώσουν με περισσότερο εμπειρία τον ΛεΜπρόν.

Μετά τις περιπτώσεις των Λέοναρντ και Μπάτλερ που σύμφωνα με πληροφορίες στην Αμερική, δεν θέλουν να αγωνιστούν στο πλευρό του «Βασιλιά», έρχεται στο φως μία νέα αποκάλυψη που κάνει το «The Ringer» για τις επιθυμίες του κορυφαίου μπασκετμπολίστα.

Όπως έκανε γνωστό λοιπόν ο δημοσιογράφος Κέβιν Ο΄Κόννορ, τόνισε πως ο ΛεΜπρόν θέλει να αγωνιστεί στο πλευρό του Ντάμιαν Λίλαρντ, από τη στιγμή που υπέγραψε με τους Λέικερς.

«Ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει μαζί με τον Λίλαρντ. Είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να έχει μαζί του και αυτό είναι κάτι γνωστό στη λίγκα. Έχει αρχίσει να συζητιέται από τότε που ο ΛεΜπρόν πήγε στο Λ.Α.», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρουν οι «λιμνάνθρωποι» να προσεγγίσουν τον Αμερικανό αλλά και την ομάδα του, αφού δεσμεύεται με ακόμα δύο χρόνια κλειστό συμβόλαιο.

Το «μαγικό» Top-10 του NBA (vid)

Διέλυσαν τους Ρόκετς οι Πέλικανς (vid)

«Διαστημικός» ο Γιάννης και νίκη για τους Μπακς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει με τον Λίλαρντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.