NBA

Ο Καρμέλο Άντονι σκέφτεται ακόμη και απόσυρση!

Δημοσίευμα στις ΗΠΑ αναφέρει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά
Ο Καρμέλο Άντονι σκέφτεται ακόμη και απόσυρση!

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Καρμέλο Άντονι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τους Χιούστον Ρόκετς, θα περίμενε κανείς να δει τις προσφορές να έρχονται «βροχή».

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δε συμβαίνει, αλλά οι δύο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον (Μαϊάμι και Πόρτλαντ), ο ίδιος δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με αυτή την προοπτική.

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Athletic», ο «Μέλο», αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και αυτό του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Από την στιγμή που δεν βλέπει έντονο ενδιαφέρον από διεκδικητές του τίτλου και έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον πως η καριέρα του έχει πάρει τον κάτω δρόμο, ο Άντονι σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα.

Προς το παρόν ακόμη ανήκει στο Χιούστον, το οποίο ψάχνει να βρει ομάδα για να τον κάνει ανταλλαγή, αλλά όπως φαίνεται μπορεί και να αποφασίσει να αφήσει τα κορτ, αν δε βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Ισοπεδωτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καρμέλο Άντονι σκέφτεται ακόμη και απόσυρση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.