NBA

O τελευταίος… χορός του ΛεΜπρόν με τον Γουέιντ (vid)

Για μία ακόμη φορά. Την τελευταία. Ο ΛεΜπρόν. Και ο Ντουέιν. Φίλοι, συνάδελφοι, μπασκετικά αδέλφια, πρωταθλητές. Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντάμωσε για τελευταία φορά με τον Ντουέιν Γουέιντ. Για τελευταία φορά. Στο παρκέ. Γιατί μακριά από αυτό, όταν ο Γουέιντ θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, το… παρεάκι της βάρκας – μπανάνα...
O τελευταίος… χορός του ΛεΜπρόν με τον Γουέιντ (vid)

Για μία ακόμη φορά. Την τελευταία. Ο ΛεΜπρόν. Και ο Ντουέιν. Φίλοι, συνάδελφοι, μπασκετικά αδέλφια, πρωταθλητές.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντάμωσε για τελευταία φορά με τον Ντουέιν Γουέιντ. Για τελευταία φορά. Στο παρκέ. Γιατί μακριά από αυτό, όταν ο Γουέιντ θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, το… παρεάκι της βάρκας – μπανάνα θα συνεχίσει να υπάρχει.

Οι Λος Αντζελες Λέικερς υποδέχτηκαν τους Μαϊάμι Χιτ. Και ο «Μπρον» τον «Φλας». Μαζί μόχθησαν στο Μαϊάμι. Μαζί κέρδισαν πολλά. Και έχασαν άλλα τόσα.

Μία από τις φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι, Κλίβελαντ εναντίον Μαϊάμι.

Το φινάλε τους βρήκε αγκαλιασμένους. Στην καλύτερη ανταλλαγή φανελών, όλων των εποχών! Μπροστά σε δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες. Και άλλες τόσες φωτογραφικές. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το κοινό που έμεινε στη θέση του για να παρακολουθήσει την ιεροτελεστία.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν», υποστήριξε ο συγκινημένος Γουέιντ και συνέχισε: «Είναι σκληρό. Αλλά γι’ αυτό παίζουμε. Δίπλα μου βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους. Και ως συμπαίκτες και ως αντίπαλοι, πάντα δίναμε ό,τι είχαμε. Θα μου λείψει το μπάσκετ και ο ΛεΜπρόν».

Ο Τζέιμς θέλησε να επιστρέψει τα καλά λόγια στον Γουέιντ, εξηγώντας: «Είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν μαζί από την αρχή. “Φλας” θα μας λείψεις…».

https://www.facebook.com/NBAONTNT/videos/581403055616110/

Μιλγουόκι Μπακς: Μπορούν και χωρίς τον Γιάννη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O τελευταίος… χορός του ΛεΜπρόν με τον Γουέιντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.