NBA

Με 50άρα Χάρντεν οι Ρόκετς νίκησαν τους Λέικερς (vid)

Βαριά ήττα για τους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς
Με 50άρα Χάρντεν οι Ρόκετς νίκησαν τους Λέικερς (vid)

Μία ήττα που συνεχίζει να τους δείχνει πως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους έκαναν οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς, με 126-111.

Η ομάδα του Λ.Α. δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ανωτερότητα του Χιούστον και με τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει πραγματικά τα πάντα μέσα στο παρκέ πήραν τελικώς τη νίκη.

Ο «Μούσιας», ήταν βγαλμένος από βιντεοπαιχνίδι, καθώς σκόραρε 50 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, κάνοντας φυσικά τριπλ-νταμπλ.

Οι συμπαίκτες τους, αρκέστηκαν σε έναν πιο δεύτερο ρόλο με αυτόν που ξεχώρισε περισσότερο να είναι ο Καπέλα που σκόραρε 16 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, όντας κομβικός σε άμυνα και επίθεση.

Για τους ηττημένους, αυτός που προσπάθησε να κάνει τη διαφορά ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 29 πόντους, ωστόσο αυτός και ο Κάιλ Κούζμα που πρόσθεσε ακόμα 24, δεν ήταν αρκετοί για να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Ακόμα και το πούλμαν των Σικάγο Μπουλς δεν… μπορεί (vid)

Ο Νοβίτσκι επιστρέφει στην δράση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με 50άρα Χάρντεν οι Ρόκετς νίκησαν τους Λέικερς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.