NBA

O Τζέιμς Χάρντεν και το εξωφρενικό ντύσιμο του (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνηθίζει να μη ντύνεται συμβατικά. Επιλέγει ενδύματα με χρώματα διαφορετικά από τα… παραδοσιακά και συνήθως στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του. Η αμφίεσή του, πριν την αναμέτρηση με τους Λος Αντζελες Λέικερς, προκάλεσε το «ω Θεέ μου» του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, μόλις αντίκρισε τον MVP των Χιούστον Ρόκετς στον τηλεοπτικό δέκτη. Ο ίδιος...
O Τζέιμς Χάρντεν και το εξωφρενικό ντύσιμο του (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνηθίζει να μη ντύνεται συμβατικά. Επιλέγει ενδύματα με χρώματα διαφορετικά από τα… παραδοσιακά και συνήθως στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η αμφίεσή του, πριν την αναμέτρηση με τους Λος Αντζελες Λέικερς, προκάλεσε το «ω Θεέ μου» του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, μόλις αντίκρισε τον MVP των Χιούστον Ρόκετς στον τηλεοπτικό δέκτη.

Ο ίδιος ο Χάρντεν, μολονότι δεν άκουσε – τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή – το σχόλιο του «Τσακ» φρόντισε να σβήσει την (μάλλον κακή) ανάμνηση όσων ρούχων φόρεσε, «φορτώνοντας» με ένα επικό «τριπλ νταμπλ» την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: 50 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ!

«Διέλυσαν» τους Κλίπερς οι Σπερς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Τζέιμς Χάρντεν και το εξωφρενικό ντύσιμο του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.