NBA

Απίστευτος Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει ότι πλέον είναι ένα επίπεδο μόνος του
Απίστευτος Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (vid)

Από άλλο πλανήτη τα για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 114-102.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, έκανε φανταστικά πράγματα μέσα στο παρκέ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στο NBA, έχοντας 44 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, γεμίζοντας τη στατιστική του σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Ακόμα πολύτιμες βοήθειες είχε από τον Λόπες και τον Μπλένσο, οι οποίοι πέτυχαν 19 και 16 πόντους αντίστοιχα, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.

Από την άλλη μεριά οι Καβαλίερς, προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον 24χρονο ηγέτη των «ελαφιών».

Αυτός που ξεχώρισε για την ομάδα των ιπποτών ήταν ο Κλάρκσον που είχε 23 πόντους, αλλά και ο Χουντ που σταμάτησε στους 19.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Σικάγο Μπουλς: Προς ανταλλαγή ο Τζαμπάρι Πάρκερ

O Τζέιμς Χάρντεν και το εξωφρενικό ντύσιμο του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτος Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.