NBA

«Λύγισαν» τους Κινγκς οι Γουόριορς – Μέτριος ο Κουφός (vid)

Οι πρωταθλητές επέστρεψαν στις νίκες και ψάχνουν τον καλό τους εαυτό
«Λύγισαν» τους Κινγκς οι Γουόριορς – Μέτριος ο Κουφός (vid)

Στις νίκες επέστρεψαν μετά από το παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καταφέρνοντας να επικρατήσουν των Σακραμέντο Κινγκς με 130-125.

Οι πρωταθλητές είχαν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, ωστόσο ο Στεφ Κάρι όπως πάντα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά έχοντας 35 πόντους 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από κοντά του φυσικά ο Κέβιν Ντουράντ, που σημείωσε ακόμα 33 πόντους με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ και ο Κλέι Τόμπσον ήταν εξαιρετικός με 27 πόντους 9 ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Τέλος σε πολύ καλό βράδυ βρέθηκε μετά τον τραυματισμό τους και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος κατάφερε να κάνει νταμπλ-νταμπλ μόλις 2 πόντους, αλλά με 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από τη μεριά των ηττημένων Κινγκς τώρα, μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι Φοξ και Χίελντ, που πέτυχαν 25 και 27 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Κώστας Κουφός αγωνίστηκε για 15 λεπτά χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο πόντο, αλλά μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Απίστευτος Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (vid)

Σικάγο Μπουλς: Προς ανταλλαγή ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Λύγισαν» τους Κινγκς οι Γουόριορς – Μέτριος ο Κουφός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.