ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα συγκινητικά λόγια του Γκασόλ για τον Ναβάρο (pics)

Οι Πάου Γκασόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχουν υπάρξει συμπαίκτες από πολύ μικρή ηλικία, τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην Εθνική Ισπανίας με την οποία έχουν κατακτήσει τα… πάντα. Για αυτό και ο άσος των Σπερς αποχαιρέτησε τον 38χρονο πρώην -πλέον- γκαρντ της Μπαρτσελόνα. «Όσα κατάφερες και έδωσες στο μπάσκετ δεν περιγράφονται με λόγια. Το ‘ΣΕ...
Τα συγκινητικά λόγια του Γκασόλ για τον Ναβάρο (pics)

Οι Πάου Γκασόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχουν υπάρξει συμπαίκτες από πολύ μικρή ηλικία, τόσο στην Μπαρτσελόνα, όσο και στην Εθνική Ισπανίας με την οποία έχουν κατακτήσει τα… πάντα.

Για αυτό και ο άσος των Σπερς αποχαιρέτησε τον 38χρονο πρώην -πλέον- γκαρντ της Μπαρτσελόνα. «Όσα κατάφερες και έδωσες στο μπάσκετ δεν περιγράφονται με λόγια. Το ‘ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’, ακόμη και με κεφαλαία γράμματα, δεν αρκεί για να εκτιμηθεί πόσα σημαίνεις για όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το άθλημα, ειδικά για μένα. Ήταν κάτι παραπάνω από τιμή μου να μεγαλώσω δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια και είμαι βέβαιος πως ό,τι κι αν ακολουθήσεις από εδώ και πέρα θα το κάνεις εξαιρετικά», ήταν τα συγκινητικά λόγια του 38χρονου σέντερ της ομάδας του Σαν Αντόνιο.

https://www.instagram.com/p/BmmCxaOgXV1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Το «αντίο» της Ρεάλ στον Ναβάρο

Το πέρασμα του χρόνου πάνω στον Ναβάρο (vid)

Τσαρτσαρής για Ναβάρο: «Οι νικητές πάντα προκαλούν τον φθόνο των ηττημένων» (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα συγκινητικά λόγια του Γκασόλ για τον Ναβάρο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.