ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

VTB League: Πρώτη απώλεια για τη Χίμκι του Μπαρτζώκα (vids)

Κάποια στιγμή  οι απουσίες στοιχίζουν. Στη Χίμκι το κατάλαβαν και στη VTB League (93-80). Η πρώτη απώλεια έπειτα από 9 σερί ήττες, ήρθε με τον χειρότερο τρόπο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Εντός έδρας και από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, την ομάδα που είχε να επιδείξει μόλις 2 νίκες στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Η αναμέτρηση κρίθηκε στην...
VTB League: Πρώτη απώλεια για τη Χίμκι του Μπαρτζώκα (vids)

Κάποια στιγμή  οι απουσίες στοιχίζουν. Στη Χίμκι το κατάλαβαν και στη VTB League (93-80). Η πρώτη απώλεια έπειτα από 9 σερί ήττες, ήρθε με τον χειρότερο τρόπο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Εντός έδρας και από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, την ομάδα που είχε να επιδείξει μόλις 2 νίκες στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην τελευταία περίοδο. Εκεί η Νίζνι είχε τις λύσεις, πήρε μικρή διαφορά, την οποία διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του δεκαλεπτου. Μάλιστα στο τέλος την αύξησε, αφού μετά το 83-79 από δύο βολές του Μίκι, η Νίζνι έκανε σερί 6-0 και ουσιαστική τελείωσε το ματς.

Ο Μποστ είχε 20 πόντους και οι Τζένκινς, Τόμας, Κρόκερ, Μίκι από 10 πόντους.

Για τη Νίζνι, ο Μπαμπούριν μέτρησε 16, ο Αστάπκοβιτς 15 και ο Πέρι 14 πόντους.

Νωρίτερα και η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη είχε υποστεί ήττα – σοκ.

Κάποτε ήταν Σικάγο Μπουλς, τώρα πια είναι Μπουλshit!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «VTB League: Πρώτη απώλεια για τη Χίμκι του Μπαρτζώκα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.