ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το τρομερό αφιέρωμα της Ρεάλ για τον Ντόντσιτς (video)

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι για πάντα ένα παιδί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οσο μεγάλος και τρανός γίνει. Η πρώτη σεζόν του Ντόντσιτς στο NBA αναμένεται να συνοδευτεί και με την πρώτη συμμετοχή σε All Star Game. Ήδη ο Σλοβένος ακολουθεί κατά πόδας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε ψήφους. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθειά...
Το τρομερό αφιέρωμα της Ρεάλ για τον Ντόντσιτς (video)

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι για πάντα ένα παιδί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οσο μεγάλος και τρανός γίνει.

Η πρώτη σεζόν του Ντόντσιτς στο NBA αναμένεται να συνοδευτεί και με την πρώτη συμμετοχή σε All Star Game. Ήδη ο Σλοβένος ακολουθεί κατά πόδας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε ψήφους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθειά του. Δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter και απεικονίζει την εξέλιξή του. Από πιτσιρίκι στις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας, από εκεί στα υψηλότερα κλιμάκια και στην κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε το τρομερό βίντεο:

Ο Τόνι Γουάιτ δίνει μάχη με τη λευχαιμία!

Κιλπάτρικ: «Ο Πιτίνο ένας από τους λόγους που ήρθα» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τρομερό αφιέρωμα της Ρεάλ για τον Ντόντσιτς (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.