AGENT GREEK

Τελικά πήρε παίκτη από τον Πολ η ΑΕΚ

Τα… παρελκόμενα της μεταγραφής Γιαννιώτα
Τελικά πήρε παίκτη από τον Πολ η ΑΕΚ

Δύσκολη περίοδος παιδιά. Όλες οι ομάδες τώρα περιμένουν για να κάνουν μεταγραφές. Θα είναι 72 ώρες φωτιά. Τα δεδομένα θα αλλάζουν συνεχώς μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Θα σας γράφω σίγουρα όμως στην εφημερίδα και θα πετάω και εδώ όποτε προλαβαίνω.

Είδα ότι ο Γιαννιώτας πάει στην ΑΕΚ. Δυνατό, γιατί λίγοι το περίμεναν. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή το παιδί ανήκε στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας του Πολ Κουτσολιάκου να περάσει παίκτη στην ΑΕΚ. Και το κατορθώνει. Με την αμέριστη συμπαράσταση φυσικά του Νίκου Λυμπερόπουλου. Γνωστό είναι αλλά καλό θα είναι να το θυμόμαστε, πως ο «Λύμπε» είχε ατζέντη τον Πολ όταν ήταν παίκτης.

Ο Κουτσολιάκος, λοιπόν, προσπάθησε μία με τον Μπλουμ της Άιντραχτ (παρεμπιπτόντως η μεταγραφή του στη Λας Πάλμας του Χιμένεθ πάει να χαλάσει λόγω ιατρικών), προσπάθησε δύο με τον Πιρές της Χόφενχαιμ, που έπαιζε πέρυσι στην Αούστρια και τον ξέρουν στην ΑΕΚ.

Εδώ να πω, πως μάλλον του Πιρές πάει πολύ πίσω, ψάχνουν κάτι άλλο στην ΑΕΚ.

Το κατόρθωσε, λοιπόν, ο Κουτσολιάκος και θα έχει παίκτη στην πρωταθλήτρια Ελλάδας αλλά κλείνοντας θα διατυπώσω το ερώτημα.

Στον Ολυμπιακό τι λένε για όλα αυτά; Όχι ότι ήθελαν να κρατήσουν τον Γιαννιώτα αλλά όπως και να έχει δεν είναι ωραίο δικός σου παίκτης μέχρι πρόσφατα να πηγαίνει στην ΑΕΚ.
Και να μην ξεχνιόμαστε, ο Πολ π.χ. έχει στον Ολυμπιακό τον Φορτούνη.

Παίρνει τον Γιαννιώτα η ΑΕΚ

Το παράδειγμα της ΑΕΚ και οι μεταγραφές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικά πήρε παίκτη από τον Πολ η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.