AGENT GREEK

Ο «νέος Μάρκο Σίλβα» που προτάθηκε στη Νότιγχαμ

Ταξίδι στην Αγγλία με άρωμα Ελλάδας θα σας πάω σήμερα. Ωραία χώρα, μου αρέσει, πάω συχνά. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, λοιπόν, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρτιν Ο΄Νιλ βάζοντας σε εφαρμογή το πρότζεκτ, που από την αρχή είχαν στο μυαλό τους όσοι τρέχουν το κλαμπ και που έλεγε πως ο αντικαταστάτης του Καράνκα θα έπρεπε να ξέρει...
Ο «νέος Μάρκο Σίλβα» που προτάθηκε στη Νότιγχαμ

Ταξίδι στην Αγγλία με άρωμα Ελλάδας θα σας πάω σήμερα. Ωραία χώρα, μου αρέσει, πάω συχνά.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, λοιπόν, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρτιν Ο΄Νιλ βάζοντας σε εφαρμογή το πρότζεκτ, που από την αρχή είχαν στο μυαλό τους όσοι τρέχουν το κλαμπ και που έλεγε πως ο αντικαταστάτης του Καράνκα θα έπρεπε να ξέρει το πρωτάθλημα.

Για αυτό δεν πολυπροχώρησε του Κάναντι και για αυτό ήταν στη λίστα ο Γιοκάνοβιτς που είχε ανεβάσει τη Φούλαμ.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, στα χέρια της Νότιγχαμ είχε βρεθεί και το όνομα ενός εξαιρετικού πορτογάλου προπονητή, που στην πατρίδα του λένε πως θα είναι το next big thing στο χώρο.

Άλλωστε, οι Πορτογάλοι έχουν βγάλει δεκάδες καλούς τεχνικούς, πολλοί έχουν περάσει από την Ελλάδα και έχουν αφήσει κάτι παραπάνω από καλές εντυπώσεις.

Ο Σάντος, ο Μάρκο Σίλβα, ο Ζαρντίμ, ο Μάρτινς τώρα και ο κατάλογος είναι μεγάλος.

Στη Νότιγχαμ, λοιπόν, είχε προταθεί ο Ίβο Βιέιρα ο νυν τεχνικός της Μορεϊρένσε, που παίζει μεγάλη μπάλα φέτος στη Liga NOS.

Ο Βιέιρα παίζει 4-2-3-1 και 4-3-3 και η ομάδα του είναι στην 7η θέση με τους ίδιους βαθμούς με τις ομάδες που είναι στην 5η και την 6η, την Γκιμαράες και την Μπελενέσες αντίστοιχα.

Στην Πορτογαλία λένε πως η ομάδα του παίζει εξαιρετική μπάλα με αποκορύφωμα το εμφατικό πέρασμα από το «Λουζ» και τη νίκη 3-1 επί της Μπενφίκα.

Ο Βιέιρα είναι και μικρός σε ηλικία, μόλις 43, έχει περάσει ήδη από τους πάγκους των Μαρίτιμο, Ρίο Άβες, Κοίμπρα, Εστορίλ και όλοι λένε στην πατρίδα του πως είναι θέμα χρόνου να καθίσει στον πάγκο ενός μεγαλύτερου κλαμπ.

Λέτε να τον δούμε και από τα μέρη μας;

Ο «αλμυρός» Γιοκάνοβιτς και η επιλογή του Ο’Νιλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «νέος Μάρκο Σίλβα» που προτάθηκε στη Νότιγχαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.