ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ας μιλήσουμε για τον Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έδειξε απέναντι στον Λεβαδειακό πως είναι απόλυτα έτοιμος να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και επιβεβαίωσε τον Ολυμπιακό για πιο λόγο έκανε υπομονή στο σήριαλ της απόκτησης του
Ας μιλήσουμε για τον Γκιγιέρμε

Ο Γιάγια Τουρέ ήταν το… τιμώμενο πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά τις εντυπώσεις τις «έκλεψε» άλλος. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, που η αλήθεια είναι, πολλοί περίμεναν να τον δουν. Πρώτος από όλους ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που επέμενε για την απόκτηση του, μετά το ναυάγιο με τον Γουίλιαμ Αράο της Φλαμένγκο. Φυσικά και ο Ολυμπιακός είχε κάνει το κατάλληλο σκάουτινγκ.

Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έβαλαν πρόωρα τέλος στο σήριαλ που έγινε με την Λα Κορούνια. Όλα αυτά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και δικαίωσαν αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μπορεί να «κουμπώσει» σε αυτή τη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Πορτογάλος και να της δώσει και παραπάνω ώθηση. Απέναντι στους Βοιωτούς έμοιαζε σα να κάνει πλάκα. Μπορεί να είχε και 100% στο ποσοστό του αναφορικά με τις πάσες που έδωσε.

Είχε τρομερές τοποθετήσεις και κάλυψε τις όποιες τρύπες πήγαν να δημιουργηθούν ανάμεσα στο κέντρο και την άμυνα. Παράλληλα, όσο έβρισκε και τον ρυθμό του, αφού είναι δύσκολο για επαγγελματίες παίκτες να είναι καιρό εκτός, δράσης, πλησίασε και στην αντίπαλη περιοχή.

Αποκορύφωμα ήταν η τρομερή ασίστ που έδωσε στον Κούτρη, όπου στη συνέχεια παραλίγο να σκοράρει ο Χασάν. Επίσης στο 89’ έκανε ένα τρομερό σουτ στην κίνηση, όπου λίγο έλλειψε να σκοράρει. Μειονέκτημα του, το ύψος του, αφού στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, υπάρχει και το ψηλό παιχνίδι κι εκεί υπάρχει ένα θέμα.

Γενικότερα με τον ρυθμό που αναμένεται να βρει και στο επόμενα παιχνίδια, ο Γκιγιέρμε δείχνει ότι είναι ένα κλασικό 6άρι, το οποίο έχει όλα τα φόντα για να ξεχωρίσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, πήρε το μήνυμα και σε αυτόν αναφέρθηκε κυρίως όταν έλεγε πως υπάρχουν παίκτες που «χτυπούν» θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος περίμενε πως και πως για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και να δείξει αυτά ακριβώς που είδαμε. Σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα όπλο για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, όπου αναμφίβολα ξεχειλίζει από ποιότητα στα χαφ, εκεί όπου πέρσι είχε ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα.

Μαρτίνς: «Δεν είμαι προπονητής των πολλών αλλαγών»

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με Μάνο, στην επιστροφή Τουρέ!

Τουρέ, η μεγάλη επιστροφή! (vid)

Ενότητα για το 45ο Πρωτάθλημα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για τον Γκιγιέρμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!