ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ζοζέ Σα, σου πάνε τα κόκκινα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι υψηλού κινδύνου με την Μπέτις και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει το νέο… Ρομπέρτο
Ζοζέ Σα, σου πάνε τα κόκκινα!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέτις, αλλά του βγήκαν πολλά θετικά. Ένα από αυτά είναι ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έδειξε πως του πάνε τα κόκκινα!

Ο 25χρονος άσος ήταν εξαιρετικός. Η κίνηση που έκανε στο πέναλτι του Λεόν, το οποίο απέκρουσε και στη συνέχεια έκανε και δεύτερη επέμβαση, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή, αφού υπάρχει και η αντίδραση του στο σουτ του Σανάμπρια στο 59’ που βρήκε την μπάλα τόσο όσο για να πάει στο οριζόντιο δοκάρι. Το κερασάκι στην τούρτα η νέα διπλή επέμβαση στο 90’.

Θα είναι κρίμα να ξεχαστεί έτσι απλά η εμφάνιση του απέναντι στην Μπέτις. Όπως ο Ολυμπιακός μπορούσε να βάλει γκολ, έτσι μπορούσε και να δεχθεί περισσότερα από ένα τέρματα.

Ο Ζοζέ Σα όμως ήταν εκεί για να βάλει φρένο και να γεμίσει με αισιοδοξία  τους συμπαίκτες του.

ΘΥΜΙΣΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Αυτό που έκανε στο πέναλτι της Μπέτις θύμισε πολύ τον Ρομπέρτο. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Ισπανός τον Σεπτέμβριο του 2013 στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε διπλή επέμβαση στον Ζλάταν.

Ο Ρομπέρτο λατρεύτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού που ακόμα τον μνημονεύει.

Όμως ήρθε ο Ζοζέ Σα για να στείλει τα μηνύματα του μέσω της εμφάνισης του απέναντι στην Μπέτις.

Ο 25χρονος γκολκίπερ παρακολουθείται στενά και από τον Φερνάντο Σάντος. Τον έχει καλέσει στην Εθνική Πορτογαλίας. Είναι πάντα στο μικροσκόπιο ενώ έχει πολλές συμμετοχές στις μικρές εθνικές της χώρας του.

Η ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Πόρτο με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Τον ήξερε καλά ο Μαρτίνς, αφού είχαν συνεργαστεί στη Μαρίτιμο.

Έχει μπει οψιόν αγοράς που δεν έχει διευκρινιστεί αν και κάποιες πηγές κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Όπως είχαν αναφέρει οι Πορτογάλοι η Πόρτο διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του, το καλοκαίρι του 2020,

Τη συγκεκριμένη χρονιά λήγει και το συμβόλαιο του με την Πόρτο. Μανατζερικά ανήκει στον διάσημο ατζέντη Ζόρζε Μέντες, που από το καλοκαίρι έχει ανοίξει παρτίδες με τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά είναι βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος σίγουρα, μετά την εμφάνιση του Ζοζέ Σα απέναντι στη Μπέτις, σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά του.

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του με την Μπέτις. Κεφαλαιοποιεί τη νίκη με τον Ατρόμητο, αποκτά αυτοπεποίθηση και μόνο καλύτερα μπορεί να πάει.

ΥΓ1: Για τα υπόλοιπα, το ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα πήγαινε σε ματς must win απέναντι στην Μίλαν την τελευταία αγωνιστική. Απέμενε να φανεί αν θα ήθελε απλή νίκη ή νίκη με δύο γκολ διαφορά και άνω. Πάει στην δεύτερη περίπτωση. Σίγουρα το ένα γκολ θα το βάλει ο κόσμος. Το άλλο, θα βρεθεί κάποιος. Μέχρι να έρθει ο Ιανουάριος για να λυθεί το θέμα του σκοραρίσματος!

Ολυμπιακός: Κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του!

Το πιστεύει και το λέει ο Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζοζέ Σα, σου πάνε τα κόκκινα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!