ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

ΠΑΣ Γιάννινα όπως… Αθανασιάδης

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για τους Ηπειρώτες που δείχνουν να βρίσκονται στην εντατική
ΠΑΣ Γιάννινα όπως… Αθανασιάδης

Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι σα να επαναλαμβάνεσαι όταν γράφεις για εκείνον. Με μικρές διαφορές παρακολουθείς το ίδιο έργο.

Έχουμε γράψει καιρό τώρα πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η έλλειψη δημιουργού. Η Λαμία την Κυριακή (4/11) είχε τον Μπερτόγλιο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα; Η μπάλα δεν φτάνει σωστά μπροστά. Τα εξτρέμ τέθηκαν εκτός μάχης (τραυματίστηκε ο Βιδάλ, είχε πρόβλημα ο Νικολιάς), οπότε μετά το χάος.

Γίνεται να αναπτυχθείς σωστά με εξάρια; Ακόμη και αν ο ένας εξ αυτών, ο Λίλα, ήταν ο καλύτερος παίκτης σου. Επίσης, γίνεται να έχεις τον Γιάκο εκτός αποστολής; Με τα καλά του και τα αρνητικά του έχει κάποια στοιχεία που δεν έχουν άλλοι. Μπορεί να κάνει μία κάθετη, μπορεί να σου περάσει σωστά την μπάλα μπροστά. Κατέληξε αναγκαστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα να καταφύγει στις σέντρες. Και αφού η ομάδα μπήκε σε αυτό το τρυπάκι, ο Λουκίνας δεν θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις; Ίσως βοηθούσε και τον Αθανασιάδη να μπει στο ματς.

Ο τελευταίος δείχνει να προσπαθεί. Έχει πάθος, παλεύει να μπει στις φάσεις, αλλά αυτά από μόνα τους δεν αρκούν. Κάπως έτσι είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη χρονική στιγμή. Η εικόνα του 29χρονου φορ συνοψίζει όσα βλέπουμε. Όλοι θέλουν στην ομάδα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Μπορούν όμως; Γιατί κάποιοι δείχνουν να μην είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Και ο Γιώργος Χριστοβασίλης, άλλωστε, έριξε την ευθύνη πρωτίστως στους παίκτες. Είναι σαφές πως έχουν γίνει και κακές επιλογές το καλοκαίρι. Το ταβάνι μερικών είναι πολύ κοντό.

Όσο για τη συνέχεια; Ακολουθούν τα ματς με ΑΕΛ εκτός, Λεβαδειακό και ΟΦΗ εντός. Τρία παιχνίδια που μοιάζουν με μισή… σεζόν. Ήρθε η στιγμή να γυρίσει ο διακόπτης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζήτησε εξηγήσεις ο κόσμος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα όπως… Αθανασιάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.