ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Έτσι δεν πέφτει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την ήττα στην Τρίπολη και αυτό που έλειψε από τους Ηπειρώτες
Έτσι δεν πέφτει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο πρώτος γύρος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει πολύ χαμηλά. Επομένως, ο στόχος για φέτος ένας είναι. Σε πρώτη φάση η αποφυγή του υποβιβασμού απευθείας και σε δεύτερη να μην μπλέξει ούτε με το μπαράζ.

Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν σαφώς χειρότερες ομάδες από τους Ηπειρώτες. Και οι τρεις που είναι από κάτω τους, το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν, αν και ο ΟΦΗ έχει αρκετά «βατά» εντός έδρας ματς στον δεύτερο γύρο.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πώς θα κινηθούν στις μεταγραφές, βέβαια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω δύσκολα θα τα δούμε με τον ταύρο στο στήθος. Και για τον Σταύρο Τσουκαλά έχουμε ενημερώσει τι ισχύει και για τον Κώστα Γιαννούλη. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η περίπτωση του χαφ έχει προχωρήσει αρκετά χωρίς το όνομα να έχει βρει προς τα έξω.

«Καθάρισε» ο Φερνάντεθ

Πάμε, όμως, στο ματς της Τρίπολης. Εκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Πολύ καλύτερος από κάθε άλλο του παιχνίδι τελευταία. Έχουμε ξαναπεί, του πάνε αυτά τα ματς. Βρίσκει χώρους, έχει γρήγορους παίκτες και δημιουργεί προβλήματα.

Για ένα ακόμη ματς ο Κριζμάν έδειξε την κλάση του. Ήταν πάρα πολύ καλός, δημιουργούσε, εκτελούσε και προκαλούσε ρήγματα. Από κοντά και ο Νικολιάς. Πολλά τρεξίματα είχε και ο Ξύδας. Ο Αθανασιάδης πήρε μονομαχίες, αλλά ακόμα κάτι του λείπει. Στη φάση του 41′, δηλαδή, έκανε τη χειρότερη επιλογή. Δίπλα του ήταν ο Ξύδας για να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

Με την ένταση που είχαν και τα τρεξίματα που είχαν βγάλει οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, ήταν λογικό να σκάσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρόβλημα ήταν πως το γκολ δεν είχε ήδη έρθει ως τότε. Ίσως χρειάζονταν διαφορετικές αλλαγές (ειδικά η είσοδος του Παμλίδη, που έχει μερίδιο και στο γκολ, αντί του Γιάκου), αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Παπαδόπουλος είναι από τους καλούς της κατηγορίας. Όποτε χρειάστηκε ο Αστέρας, ήταν εκεί και γι’ αυτό τον αποθέωσε και ο προπονητής του.

Κλείνοντας, για το ματς στην Τρίπολη μπορεί κανείς να πει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άτυχος ή αναποτελεσματικός. Μπορεί να του χρεώσει ότι «έκατσε» κάποια στιγμή και δεν αντέδρασε καλά όταν ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό. Μπορεί, όμως, και να πει πως ομάδα με τέτοια εικόνα δεν γίνεται να πέσει…

Πετράκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι δεν πέφτει ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.