ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Στο Βικελίδης θα βάλει τη σφραγίδα του!

Ο ΠΑΟΚ... άναψε και πάλι την φλόγα και είναι έτοιμος να γίνει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο
Στο Βικελίδης θα βάλει τη σφραγίδα του!

Στην πιο κατάλληλη στιγμή ήρθε αυτή η τεσσάρα για τον Δικέφαλο, καθώς ενώ είχε τις νίκες και μάλιστα έκανε σημαντικές και μεγάλες επιτυχίες, δεν είχε τις καλές εμφανίσεις.

Οι ασπρόμαυροι έδειχναν να χάνουν το φορμάρισμα τους, απουσίαζε η φαντασία, η “έκρηξη” η σπιρτάδα που είχαν το καλοκαίρι και η ομάδα δεν μπορούσε με επιτυχία να πρεσάρει ψηλά που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Ωστόσο στο Μπόρισοφ, ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά μετά από καιρό εντυπωσιακός και “πετούσε φωτιές” στην επίθεση, όπως μας είχε συνηθίσει στα ευρωπαϊκά του ματς φέτος. Μάλιστα για άλλη μία φορά ο Ραζβάν Λουτσέσου έκανε αλλαγές, ξεκούρασε παίκτες με το ρόστερ του ΠΑΟΚ να δίνει απαντήσεις για την ποιότητα του και το βάθος του πάγκου του.

Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη των Κυπελλοχων φέτος, ότι έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν άλλους και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει έτσι να ανταπεξέλθει παίζοντας σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης κάθε φορά βρίσκεται και ένας παίκτης που θα πρωταγωνιστήσει και θα κάνει τη διαφορά. Με τον ΟΦΗ ήταν ο Μπίσεσβαρρ, με την ΑΕΚ ο Πρίγιοβιτς, με τον Ολυμπιακό ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης ενώ με την Μπάτε το “διαμάντι” που λέγεται Λέο Ζαμπά έλαμψε δυνατά.

Πλέον η ομάδα πριν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα αποκτήσει ψυχολογία αφού την Κυριακή μπορεί να πάρει άλλη μία εύκολη νίκη και να παίξει το τελευταίο σκληρό της ματς -από μία σειρά δύσκολων αγώνων- με τις καλύτερες συνθήκες.

Αν μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, νικήσουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον Άρη, τότε ταυτόχρονα γίνονται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ του Μπόρισοφ, μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στο Χαριλάου και να “εκτοξευθεί”, πατώντας απο εκει και πέρα τέρμα το γκάζι, με προορισμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μαουρίσιο: «Δείξαμε την ποιότητά μας»

Λέο Ζαμπά: Τα πέντε εκατομμύρια θα είναι λίγα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Βικελίδης θα βάλει τη σφραγίδα του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.