ΠΑΟΚ

Λέο Ζαμπά: Τα πέντε εκατομμύρια θα είναι λίγα…

Όταν ο ΠΑΟΚ έφερνε το καλοκαίρι τον Λέο Ζαμπά με πέντε εκατομμύρια ευρώ όλοι απορούσαν για τον… άγνωστο ποδοσφαιριστή από τη Ρωσία. Χθες όμως στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάτε Μπόρισοφ, αυτός ο… μικρός άγνωστος, έδειξε πόσο «μαγικά» πόδια διαθέτει και τι μπορεί να πετύχει αν δουλέψει το εκπληκτικό ταλέντο του. Το «διαμάντι» των Κυπελλούχων...
Λέο Ζαμπά: Τα πέντε εκατομμύρια θα είναι λίγα…

Όταν ο ΠΑΟΚ έφερνε το καλοκαίρι τον Λέο Ζαμπά με πέντε εκατομμύρια ευρώ όλοι απορούσαν για τον… άγνωστο ποδοσφαιριστή από τη Ρωσία.

Χθες όμως στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάτε Μπόρισοφ, αυτός ο… μικρός άγνωστος, έδειξε πόσο «μαγικά» πόδια διαθέτει και τι μπορεί να πετύχει αν δουλέψει το εκπληκτικό ταλέντο του.

Το «διαμάντι» των Κυπελλούχων Ελλάδας χόρεψε Σάμπα με δύο γκολ και δύο ασίστ, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιρικές του μετοχές σίγουρα ανεβαίνουν και στον Δικέφαλο ύστερα από αυτήν την εμφάνιση, «τρίβουν τα χέρια τους» καθώς γνωρίζουν, ότι πλέον πολλά μάτια θα πέσουν πάνω του.

“Χρειάζεται να ωριμάσει εξωαγωνιστικά και αγωνιστικά. Αν δουλέψει και δουλευτεί σωστά, τότε θα πάει πολύ ψηλά. Ποσο ψηλά; Δεν έχει… ταβάνι το ταλέντο του”, αυτό σχολιάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και στην Λευκορωσία πολλοί άρχισαν να χαμογελούν “πονηρά”.

Είναι βλέπετε σίγουροι για το λαμπρό μέλλον του Ζαμπά που έγινε ο νεότερος ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ, που σκοράρει στην Ευρώπη, σε ηλικία 20 ετών 2 μηνών και μιας ημέρας. Είναι σίγουρο άλλωστε, πως με παρόμοιες εμφανίσεις, τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, θα είναι λίγα για τον πιτσιρικά απο τη Βραζιλία.

Ζαμπά: «Ισως η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας μου!»

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, δεν γίνεται να αποκλειστεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέο Ζαμπά: Τα πέντε εκατομμύρια θα είναι λίγα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.