ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Εκπληκτικό: Κατηφόρισε η Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός και έκανε την πιο εύκολη νίκη του φέτος
Εκπληκτικό: Κατηφόρισε η Τούμπα!

Πάντα θέλουμε το καλύτερο και πάντα θα το αναζητούμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που αξίζουν τα εκατομμύρια ευρώ, που έχουν δαπανηθεί, όπως σωστά αναφέραμε, μετά την ήττα από τη Βίντι όμως στην Ελλάδα είναι λογικό να κάνει… πλάκα. Και την μεγαλύτερη… πλάκα την έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” είναι λογικό να έχουν νοοτροπία μεγάλης ομάδας και είναι μεγάλοι αλλά όχι πλέον στον αγωνιστικό χώρο. Οπως τα περισσότερα δηλαδή χρόνια ο ΠΑΟΚ, που ήταν μεγάλη ομάδα λόγω μόνο του λαού του και όσα συμβολίζει αυτός ο σύλλογος αλλά στο γήπεδο ήταν λίγες φορές στο ίδιο μέγεθος. Πλέον όμως ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος και ο Παναθηναϊκός μικρός για αυτό και το χθεσινό ματς ήταν ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά.

Για τον Δικέφαλο ήταν η πιο εύκολη νίκη που έχει κάνει φέτος σε ντέρμπι, κάτι απόλυτα λογικό αφού το ρόστερ των “πρασίνων” είναι άπειρο και “φτωχό” λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων τους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο η Τούμπα “κατηφόρισε” για τα καλά με τους “ασπρόμαυρους”, να κάνουν… πάρτι! Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει φυσικά την εικόνα του αγώνα καθώς θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Ο Δικέφαλος πλέον, πρέπει να παραμείνει σοβαρός να ανεβάσει και άλλο την απόδοση του και νομίζω ότι αυτό θα συμβεί αφού ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήρθε… για τα καλά πλέον στην Τούμπα και απέδειξε πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός “κατάπιε” όλους τους αντιπάλους του στο κέντρο και με την επιστροφή Μαουρίσιο μπορεί να δούμε εκπληκτικά πράγματα φέτος.

ΠΑΟΚΑΡΑ για να χαζεύει όλη η Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκπληκτικό: Κατηφόρισε η Τούμπα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.