ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Βασιλιάς στο παλάτι του ο ΠΑΟΚ

Πως θέλει ο Δικέφαλος να... υποδεχτεί τη Νέα Τούμπα
Βασιλιάς στο παλάτι του ο ΠΑΟΚ

Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών στο πρωτάθλημα ώστε να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τον τίτλο γίνονται αρκετά πράγματα για ένα… όνειρο ακόμη μεγαλύτερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος ϕυσικά για τη Νέα Τούμπα. Μπορεί όλοι οι «ασπρόμαυροι» να ζουν και να αναπνέουν για την πρωτιά στο πρωτάθλημα κάτι που έχει να συμβεί 33 ολόκληρα χρόνια αλλά η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη μεγαλύτερο επίτευγμα.

Ο Ιβάν Σαββίδης «έσωσε» την ΠΑΕ σε μία στιγμή που «βυθιζόταν», έλυσε τα «δεσμά» της, με την αποπληρωμή των χρεών προς το δημόσιο, έχει ανεβάσει το μπάτζετ σε τέτοιο σημείο ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει δύο σερί κατακτήσεις Κυπέλλων και να είναι το ϕαβορί για τον τίτλο αλλά στην ιστορία θα μείνει το όνομα του, όταν θα κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα.  Και μπορεί, πριν λίγα χρόνια να έμοιαζε ως απλά ένα όνειρο, που δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο πλέον κάθε άλλο παρά όνειρο είναι!

Η Νέα Τούμπα έρχεται και θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σαββίδη. Από την άλλη, όταν η Νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να είναι έτοιμος και ο… ίδιος ο  ΠΑΟΚ.

Σε τρία χρόνια περίπου το στάδιο θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας και ο Δικέϕαλος ως τότε, πρέπει όχι μόνο να εδραιωθεί στην πρώτη θέση αλλά να ξεκινήσει να έχει καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες.

Υπάρχει σχέδιο και πολλές ελπίδες να υλοποιηθεί έτσι ώστε στο νέο παλάτι του, ο ΠΑΟΚ να μπει σαν… βασιλιάς, όπως δηλαδή του αξίζει μετά από πολλά χρόνια απογοητεύσεων και διαρκής μάχης.

Πρίγιοβιτς: Ερχεται… φορτσάτος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλιάς στο παλάτι του ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.