FEATURED

Ίβκοβιτς: Το παραλίγο δράμα με τον γιο του

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βίωσε το δικό του δράμα. Ο γιος του Πέταρ, εξαφανίστηκε για δύο ημέρες, προτού βρεθεί σώος και αβλαβής σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιντζίγια, στο νότιο κομμάτι της Σερβίας. Ο άλλοτε προπονητής των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΑΕΚ και Άρη δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον 42χρονο γιό του. Οι γείτονες ανέφεραν...
Ίβκοβιτς: Το παραλίγο δράμα με τον γιο του

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βίωσε το δικό του δράμα. Ο γιος του Πέταρ, εξαφανίστηκε για δύο ημέρες, προτού βρεθεί σώος και αβλαβής σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιντζίγια, στο νότιο κομμάτι της Σερβίας.

Ο άλλοτε προπονητής των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΑΕΚ και Άρη δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον 42χρονο γιό του. Οι γείτονες ανέφεραν πως δεν τον είχαν δει τις τελευταίες 48 ώρες.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα Kurir, η αστυνομία, στην οποία απευθύνθηκε ο «Ντούντα» εξέτασε ακόμη και το σενάριο της απαγωγής. Μόνο που τελικά ο Πέταρ Ιβκοβιτς βρέθηκε σε ένα μοτέλ, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας κάποιων κακών επαγγελματικών επιλογών του.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάσισαν την εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να στηριχθεί ψυχολογικά, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς  δήλωσε πως δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα.

Παναθηναϊκός : Έντεκα αγώνες χωρίς να πληρωθεί

Ολυμπιακός: Αγωγή κατά Γιαννακόπουλου και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίβκοβιτς: Το παραλίγο δράμα με τον γιο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.