ΗΡΑΚΛΗΣ

“Κλείνει” Ματσούκα ο Ηρακλής

Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει δώσει τα χέρια με τον "γηραιό" και εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας
“Κλείνει” Ματσούκα ο Ηρακλής

Σε μεταγραφική διαδικασία βρίσκεται ο Ηρακλής και μετά τον Τσίπρα ετοιμάζει και δεύτερο χτύπημα. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ματσούκα, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στους “κυανόλευκους” μετά από 4 χρόνια και να ενισχύσει σημαντικά το έμχυχο δυναμικό. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και αν δεν αλλάξει κάτι, εντός των ημερών θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ματσούκας έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας, στην οποία δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, με 22 εμφανίσεις και 1 γκολ. Στον “γηραιό” θεωρούν πως θα δώσεις λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πλούσια εμπειρία από την κατηγορία έχοντας αγωνιστεί σε Λαμία, Αχαρναϊκό, Φωστήρα, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Εθνικό Αστέρα και Αιγάλεω.

Παίζει… μπάλα με Τσίπρα ο Ηρακλής!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Κλείνει” Ματσούκα ο Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.