ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρόκα: «Οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ηρακλή στη νίκη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού
Ρόκα: «Οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους»

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες και ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για τη ψυχή που πρέπει να βγάζουν οι παίκτες στο γήπεδο, ώστε να μπορούν να είναι στο ίδιο «καράβι» και να παλέψουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά είπε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος παίκτης του Ηρακλή. Να δώσει την ψυχή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με βαρύ γήπεδο προσπαθήσαμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε φάσεις. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά ανοικτά και είχαμε δύο, τρεις ποδοσφαιριστές έτοιμους για να είναι μπροστά και όλοι οι άλλοι πολλοί κλειστά με περιορισμό στους διαδρόμους ώστε να έχουμε από την βάση έναν κορμό στην αμυντική λειτουργία και να μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Τα παιδιά παρότι είμαστε μόνο δύο εβδομάδες μαζί έκαναν αρκετά καλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Βεβαίως αν δεν κρατάς το μηδέν στην εστία σου εσύ έχεις μετά την δυνατότητα να παλέψεις για τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον τερματοφύλακα μας, τον Παναγιώτη Βοσνιάδη και στα παιδιά της άμυνας και τα αμυντικά μας χαφ που έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Μετά το γκολ μας προσπαθήσαμε να φτιάξουμε την ομάδα, να μείνουμε πιο προσγειωμένοι και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Σε αυτή την κατηγορία αν έχεις πίσω το μηδέν υπάρχουν πολλά να κερδίσεις».

Δεν χρησιμοποιήθηκαν τα νέα αποκτήματα του Ηρακλή παρότι ήρθατε με μικρότερη αποστολή. Γιατί συνέβη αυτό;

«Υπάρχει μια ενδεκάδα στο μυαλό και όποιος έρχεται πρέπει να δουλεύει μαζί μας, να κάνει τη δουλειά μας και κάποια παιδιά ήρθαν χθες, προχθές. Δεν άλλαξε πολύ το πλάνο, αλλά σίγουρα όταν έχεις τρεις ποδοσφαιριστές στον πάγκο δεν είναι το ίδιο με το να έχεις έξι. Θεωρώ ότι αυτοί που έπαιξαν έδωσαν και την ψυχή τους και νομίζω πως αυτό είναι το ζητούμενο, να παλέψουμε μέχρι το τέλος και όποιος είναι μέσα στο καράβι μας θα πρέπει να ξέρει ότι χρειάζεται να βάλεις ψυχή όπως ο Περόνε που βγήκε από το παιχνίδι χωρίς να μπορεί να περπατήσει, όπως και οι Ντούνης και Χασομέρης. Τρεις παίκτες που ήταν από αυτούς που ήταν ψηλά και πρέσαραν και δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε βήμα όταν βγήκαν και αυτό σημαίνει πως τα έδωσαν όλα στο γήπεδο».

Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

Football League: Μπήκε με το… δεξί και με «διπλό» ο Ηρακλής

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόκα: «Οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.