ΚΥΜΗ

Καστρίτης: «Περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών»

Η Κύμη μπορεί να έχασε αλλά ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του
Καστρίτης: «Περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών»

Η Κύμη στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στα πλέι οφ έδειξε ότι έχει τα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Οι Ευβοιώτες μετά το αρχικό… μούδιασμα κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη, όμως στο τέλος ο Μανωλόπουλος αστόχησε στο τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Απο(κυμη)θηκε αλλά… νίκησε

Σφαιρόπουλος: «Ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ίσως χωρίς να το περιμένουμε, είδαμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς καθώς είναι η πρώτη μας συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο κάθε αγώνας είναι μια τεράστια εμπειρία για εμάς, για τους παίκτες μας, για τον κόσμο μας και για την διοίκησή μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για ακόμα μία φορά για την προσπάθεια των παιδιών μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και σε μια τέτοια περίπτωση είναι ακόμη πιο δύσκολο να επανέλθεις όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής. Παρουσιαστήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει τους εαυτούς μας να αγωνιζόμαστε. Είμαστε πολύ περήφανοι για την σημερινή μας εμφάνιση. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε το ίδιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί και στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καστρίτης: «Περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.