ΛΑΜΙΑ

Στη Λαμία ο Καραμάνος

Ανακοινώθηκε από τους Φθιώτες η απόκτησή του
Στη Λαμία ο Καραμάνος

Παίκτης της Λαμίας πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Καραμάνος. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το βράδυ της Πέμπτης (30/8) ο 28χρονος υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει από τα τέλη Ιουνίου πως ο Καραμάνος αρέσει στους «κυανόλευκους», όπως και ότι από την Τρίτη έγινε το φαβορί για την απόκτησή του. Η πρότασή της Λαμίας ήταν καλύτερη οικονομικά από εκείνη του ΠΑΣ Γιάννινα και γι’ αυτό απέσπασε το «ναι» του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου (21/9/1990), Τάσου Καραμάνου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Καραμάνος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε και Ριο Άβε, καταγράφοντας συνολικά 210 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 32 γκολ και έχοντας μοιράσει και 14 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η δήλωσή του: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ήρθα σε μια ομάδα που έδειξε από την αρχή πόσο με ήθελε, έχω πολλή όρεξη για δουλειά και εύχομαι με την εμπειρία μου να τη βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.»

Ρελάνς Λαμίας για Καραμάνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Λαμία ο Καραμάνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.