ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Συγχαρητήρια από Χάβο και αποθεραπεία

Η Λαμία επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα τους, κόντρα στον Αστέρα
Λαμία: Συγχαρητήρια από Χάβο και αποθεραπεία

Η Λαμία μπορεί να μη νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά το τελικό 0-0 θεωρείται ως επιτυχία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες για περισσότερο από μία ώρα αγώνα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Μάκης Χάβος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στεκόμενος στην αποβολή, αλλά και στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι Φθιώτες, μετά την αποβολή για σχεδόν 65 λεπτά.

Πλέον η εβδομάδα αναμένεται να είναι πιο χαλαρή, αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω διακοπής για την Εθνική ομάδα.

Στην χθεσινή προπόνηση της Λαμίας, ο Χάβος χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ, όπου όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και της ασκήσεις μυικής συναρμογής, έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με διπλό.

Τέλος, για την Τρίτη (13/11) και την Τετάρτη (14/11) έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα οι Αρκάδες

Λαμία: «Φέρτε επιτέλους ξένους διαιτητές!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Συγχαρητήρια από Χάβο και αποθεραπεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.