ΛΑΜΙΑ

Χάβος: «Δεν είχαμε ανάπτυξη, κατοχή και κάναμε λάθη»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Λαμίας για την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ
Χάβος: «Δεν είχαμε ανάπτυξη, κατοχή και κάναμε λάθη»

Ο Μάκης Χάβος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που τον προβλημάτισαν και έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και το όμορφο ποδοσφαιρο που έπαιξε. Οπως είχα πει και πριν τον ΠΑΟΚ, για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλη ομάδα πρέπει να τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, πρέπει να βγεις και μπροστά και όχι να είσαι συνέχεια στην άμυνα.

Δυστυχώς, εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά και στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα ήρθαν, επειδή μπήκαμε φοβισμένα. Δεν είχαμε ανάπτυξη, δεν είχαμε καθόλου κατοχή και όταν κάνεις λάθη με την ΑΕΚ, αυτόματα δημιουργούνται προβλήματα.

Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι δύσκολο να μπορεί μια ομάδα σαν τη δική μας να αντεπεξέλθει όταν πρέπει να παίξει Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ και Σάββατο με την ΑΕΚ».

Για το αν οφείλεται μόνο στην κόπωση η κακή εμφάνιση:

«Σας είπα ότι δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Σίγουρα η κούραση παίζει ρόλο, εδώ οι μεγάλες ομάδες και προσπαθούν να διαχειρίζονται το ρόστερ. Από εκεί και πέρα, δικαιούται και η Λαμία να κάνει μια κακή εμφάνιση, δεν γίναμε Μπαρτσελόνα ξαφνικά. Είχαμε και κάποιους παίκτες σε κακή μέρα…».

ΑΕΚ – Λαμία 2-0: Ουσία, θέαμα και… ατυχίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάβος: «Δεν είχαμε ανάπτυξη, κατοχή και κάναμε λάθη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.