ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία… επιβεβαίωσε το Sportime για τον Μπλάζιτς!

Τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί αναφορικά με τον Μάρκο Μπλάζιτς έβαλε η διοίκηση της Λαμίας μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Μια εξέλιξη που την είχατε πληροφορηθεί μέσα από τη στήλη του Agent Greek στο Sportime.gr. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας επέλεξε να απαντήσει σε σενάρια που κυκλοφόρησαν, κάνοντας λόγο για...
Η Λαμία… επιβεβαίωσε το Sportime για τον Μπλάζιτς!

Τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί αναφορικά με τον Μάρκο Μπλάζιτς έβαλε η διοίκηση της Λαμίας μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Μια εξέλιξη που την είχατε πληροφορηθεί μέσα από τη στήλη του Agent Greek στο Sportime.gr.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας επέλεξε να απαντήσει σε σενάρια που κυκλοφόρησαν, κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις και για κάποιους που έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα.

Όπως και να ‘χει Μπλάζιτς παραμένει στην ομάδα, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τον «Ατζέντη» που είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είπαν, όμως, ότι “δεν φεύγει από τη Λαμία ο Μπλάζιτς, ξέχνα το”. Οφείλω να το κρατήσω. Κάτι παραπάνω ξέρει αυτός που μου το μετέφερε. Πληρωμένος είναι και έξυπνος επίσης».

Η ανακοίνωση της Λαμίας

Το γνωστό site του διαδικτύου, που επανειλημμένα κατά το παρελθόν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ξαναχτύπησε!

Ξεπερνώντας κάθε όριο κακοβουλίας, oι γνωστοί εμμονικοί με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ άνθρωποι, που είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος να έχουν λόγο στα πράγματα της ΠΑΕ και οι οποίοι αφ’ ότου απομακρύνθηκαν από αυτήν, παραπληροφορούν συστηματικά μέσω του συγκεκριμένου site με ανύπαρκτα «ζητήματα», που οι ίδιοι ανακαλύπτουν και τα οποία έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα μας από τους στόχους της και να κλονίσουν τη συνοχή του αθλητικού της τμήματος, ανακάλυψαν πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με τον ΜΑRΚO BLAZIC.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δηλώνει ότι ο ΜΑRΚO BLAZIC είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2020, που λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Ο περιζήτητος Μπλάζιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Λαμία… επιβεβαίωσε το Sportime για τον Μπλάζιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.