ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Ο Σανίνο… εξαφάνισε τον Γιακουμάκη

Μεταξύ πάγκου και εσχάτως, εξέδρας ο Γιακουμάκης επί ημερών Σανίνο στο Λεβαδειακό
Λεβαδειακός: Ο Σανίνο… εξαφάνισε τον Γιακουμάκη

Πέρσι ήταν η αποκάλυψη του Λεβαδειακού. 29 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και πρώτος σκόρερ των Βοιωτών με επτά γκολ. Φέτος όμως είναι αλλιώς  για τον Πέτρο Γιακουμάκη.

Ο 26χρονος επιθετικός πήρε ευκαιρίες, πολλές από τον Άκη Μάντζιο, χωρίς να θυμίσει τον περσινό Γιακουμάκη. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» και την έλευση του Τζουζέπε Σανίνο, ο Γιακουμάκης εξαφανίστηκε!

Τελευταία αλλαγή στα παιχνίδια με Λαμία και ΟΦΗ (από 16 λεπτά στο κάθε ματς) και πρώτη αλλαγή στο ενδιάμεσο με ΑΕΛ (31 λεπτά). Σύνολο μια ώρα παιχνιδιού στα πέντε παιχνίδια που έχει κοουτσάρει την ομάδα της Βοιωτίας ο Ιταλός, αφού στα δύο τελευταία, στα Γιάννινα και με Αστέρα Τρίπολης, ήταν και εκτός 18άδας!

Θέμα τραυματισμού δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ για τον νεαρό επιθετικό. Οι πληροφορίες τον θέλουν να μην υπολογίζεται επί της παρούσης πάντα.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό και σε μια συζήτηση που είχε με τη διοίκηση για να ανανεώσει τον Ιανουάριο, δεν έδειξε ιδιαίτερα «ζεστός».

Ίσως η άρνηση του σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του να τον κρατάνε μεταξύ πάγκου και εξέδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Λεβαδειακός : Εντυπωσιακή αναβάθμιση στο προπονητικό κέντρο

Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός: Ο Σανίνο… εξαφάνισε τον Γιακουμάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.