ΟΦΗ

Αιχμές Παπαδόπουλου: «Με προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών»

Όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη
Αιχμές Παπαδόπουλου: «Με προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών»

Έντονα προβληματισμένος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, μετά τη βαριά ήττα από τους Ακρίτες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα των ποδοσφαιριστών του, όταν δέχεται γκολ η ομάδα, άφησε αιχμές για τη νοοτροπία κάποιων μέσα στο γήπεδο, ενώ πήρε την ευθύνη για την αγωνιστική συμπεριφορά των Κρητικών στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η εικόνα στου παιχνιδιού στην αρχή θεωρώ ότι μας αδικεί, γιατί μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε φάσεις, αλλά στην πρώτη στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Η ομάδα φαίνεται ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Με το που δέχεται γκολ είναι σαν να τα παρατάει. Σίγουρα είναι δική μου δουλειά να το διορθώσω αυτό.

Είναι άσχημη ήττα, διότι παρόλο που ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε ενέργεια, είχαμε την μπάλα εμείς, δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε μία νίκη γρήγορα για την ψυχολογία της ομάδας και σίγουρα μας προβληματίζει το αμυντικό κομμάτι.

Κυρίως μας προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έλεγα ότι δε δουλεύουν σωστά μέσα στο γήπεδο, όπως θα έπρεπε για να αποφεύγονται αυτά τα γκολ. Και αυτό είναι ευθύνη δική μου και πρέπει να το διορθώσω».

Ξάνθη – ΟΦΗ: Εμφατική νίκη και… ζόρια στους Κρητικούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιχμές Παπαδόπουλου: «Με προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.