ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Έχω χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ και κατηγορούμαι»

Το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια έλειψε σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ στην ήττα από τον Λεβαδειακό
Παπαδόπουλος: «Έχω χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ και κατηγορούμαι»

Το άγχος που έχει κυριεύσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκανε και πάλι την εμφάνιση του στη Λιβαδειά, στοιχείο που έχει και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ανεξάρτητα από τις διαιτητικές αποφάσεις του Ευάγγελου Γρατσάνη, οι Κρητικοί παρουσίασαν κάκιστη εικόνα σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Με τον τεχνικό των “μελανόλευκων” να υψώνει ασπίδα κάλυψης στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Σε ένα παιχνίδι, όπου θέλαμε να πάρουμε βαθμούς, δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Πιστεύω ότι αξίζαμε να πάρουμε κάτι σήμερα.

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Στο α’ ημίχρονο ο αντίπαλος δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες κυρίως από αριστερά, κάτι που προσπαθήσαμε να διορθώσουμε στο β’ ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στο β’ ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα, προσπαθήσαμε και από τα άκρα και από τον άξονα, αλλάξαμε σχηματισμό, δυστυχώς όμως δεν βγάλαμε φάσεις. Αυτό είναι πρόβλημα για εμάς, καθώς αν και φτάνουμε με ορθόδοξο τρόπο μέχρι την μεγάλη περιοχή, δεν βγάζουμε αρκετές φάσεις.

Είμαστε στενοχωρημένοι για το παιχνίδι αυτό. Ελπίζω στην συνέχεια να επιστρέψουν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι και να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο ΟΦΗ δεν ήταν κάκιστος σήμερα. Το ποσοστό της κατοχής της μπάλας για εμάς ήταν πολύ καλό. Σίγουρα στα τελευταία 16 μέτρα, στην περιοχή, δεν βγάλαμε φάσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητα των παικτών, αλλά με την πίστη που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα να πατήσουμε περισσότερο περιοχή.

Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, στον άξονα μας, στα αμυντικά χαφ, όμως δεν είναι δικαιολογία ότι λείπει κάποιος ποδοσφαιριστής. Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλο το ρόστερ, εκτός από έναν παίκτη και κατηγορούμαι για αυτό.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που ο Λεβαδειακός οπισθοχώρησε. Δεν θα αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού και την φιλοσοφία μας και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ παιχνιδιού που έχουμε και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε και να κερδίσουμε τα ματς.

Άγχος υπάρχει πάντα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που μετράει είναι να προσπαθείς μέσα στο γήπεδο. Έχω δείξει ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το έδειξα και σήμερα. Δεν δημιουργούμε άγχος στους ποδοσφαιριστές, τους αφήνουμε να παίξουν ελεύθερα. Είναι το επάγγελμα τους και πρέπει να μπαίνουν χωρίς άγχος και να χαίρονται το παιχνίδι. Όταν στραβώνει κάτι στο παιχνίδι, αγχώνεται η ομάδα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, ώστε να μπορούμε να γυρίσουμε παιχνίδια όταν πάει κάτι στραβά».

Ο Λεβαδειακός «λύγισε» τον ΟΦΗ με Στανόγεβιτς και… Γρατσάνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαδόπουλος: «Έχω χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ και κατηγορούμαι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.