ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ένγκελς η Ρεμς

Δανεικός με οψιόν αγοράς πήγε στη γαλλική ομάδα ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού.
Ανακοίνωσε Ένγκελς η Ρεμς

Παίκτης της Ρεμς και τυπικά είναι από το βράδυ της Κυριακής (19/8) ο Μπιόρν Ένγκελς. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός πηγαίνει στη Γαλλία ως δανεικός. Στη συμφωνία υπάρχει όρος αυτόματης οψιόν αγοράς σε περίπτωση που η Ρεμς παραμείνει στην κατηγορία.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο 23χρονος στόπερ είχε με τον Ολυμπιακό 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρία γκολ, δύο στο Κύπελλο και πέντε στο Champions League. Μέσω social media, ο παίκτης ανέφερε για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη μεταγραφή μου στη Ρεμς. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Ο πρόεδρος της Ρεμς, Ζαν-Πιέρ Κεγιό, αποκάλυψε πως η συνάντησή του με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, μετά το τέλος του αγώνα της «νεοφώτιστης» ομάδας με τη Λιόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πειστεί ο Ενγκελς, αποδεχόμενος στη συνέχεια την πρόταση. «Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετές εβδομάδες, αλλά προσπαθούσε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία, από όπου κατάγεται η σύντροφός του. Τον προσεγγίσαμε ξανά, μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός τού έδωσε το ελεύθερο να έρθει στη Γαλλία και το βράδυ της Παρασκευής παρευρέθηκε στο παιχνίδι με τη Λιόν. Ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συζητήσαμε αρκετή ώρα μετά το ματς» τόνισε ο Κεγιό.

Η Ρεμς καλωσόρισε τον Βέλγο ποδοσφαιριστή με ένα εκπληκτικό βίντεο, συνδέοντας το όνομα του Μπιόρν Ένγκελς με τον θρυλικό τενίστα Μπιόρν Μποργκ.

Δείτε το βίντεο:

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις της Ρεμς για τη μεταγραφή:

Το tweet του Ένγκελς αναφορικά με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του:

https://twitter.com/BjornEngels/status/1031247481126957057

«Για τέσσερα χρόνια στη Ρεμς ο Ένγκελς»

Τελειώνει του Ένγκελς στη Ρεμς

Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Ρεμς ο Ένγκελς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Ένγκελς η Ρεμς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.