Οτζίτζα και Σεμπά εκτός ομάδας!

Άρχισαν τα όργανα! Ο Ολυμπιακός έθεσε εκτός ομάδας τους Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά.
Οτζίτζα και Σεμπά εκτός ομάδας!

Η ομιλία-καρδιάς του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσε μόνο την αρχή. Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (2/4), «τελείωσαν» οριστικά δύο παίκτες από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά ήταν αυτοί που πήραν την πρώτη «κρυάδα» και τέθηκαν εκτός ομάδας. Δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν και θα αναζητηθεί φόρμουλα αποχώρησής τους το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Βέλγος κεντρικός μέσος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ειδικά ο Οτζίτζα ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής και είχε προκλητική συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο, όντας αδιάφορος σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση από τη στιγμή που απολύθηκε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Σεμπά είχε χάσει τη θέση του, ακόμα και στις αποστολές, το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο στην περίπτωσή του έπαιξαν ρόλο και κάποια πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει. Ο Όσκαρ Γκαρθία «θυμήθηκε» τον Βραζιλιάνο στα πρόσφατα και διαδοχικά ματς με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Στη Λιβαδειά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την τρέχουσα σεζόν με… μηδέν γκολ και μία ασίστ σε 23 συμμετοχές!

Πλέον, οι εξελίξεις «τρέχουν» και είναι ραγδαίες. Σύντομα, θα ακολουθήσουν και άλλοι, ποδοσφαιριστές και μη, την πορεία των Οτζίτζα και Σεμπά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οτζίτζα και Σεμπά εκτός ομάδας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.