ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πλήγμα με Χασάν, χάνει τον Ατρόμητο

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν θα προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του για το κομβικό παιχνίδι στο Περιστέρι.
Ολυμπιακός: Πλήγμα με Χασάν, χάνει τον Ατρόμητο

Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Αχμέντ Χασάν που τελικά δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Αιγύπτιος επιθετικός επανεξετάζεται καθημερινά και προέκυψε πως τελικά θα χάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι αρχικές εκτιμήσεις τον ήθελε να προλαβαίνει το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, για τον Ολυμπιακό, αναφορικά με την πορεία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο τα σημερινά δεδομένα έδειξαν πως ο διεθνής άσος δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα ακόμα πρόβλημα στο κεφάλι του.

Ο Χασάν έχει μια κάκωση στο δεξί γόνατο, πρόβλημα που αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο είναι ένας ύπουλος τραυματισμός στο συγκεκριμένο σημείο και χρειάζεται προσοχή.

Με δεδομένο πως ο Γκερέρο, επίσης δεν θα έχει προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, επίσης στο γόνατο, αν και είναι οριακά οι «ερυθρόλευκοι» ξεμένουν από επιθετικές λύσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να πάει ξανά στη λύση του Χριστοδουλόπουλου, ενώ υπάρχει και ο Δημήτρης Μάνος, που αγωνίστηκε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Ολυμπιακό είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο οποίος και φέτος είναι στο κόλπο του τίτλου. Μάλιστα η ομάδα του Κάνατι έφερε ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, και την τελευταία αγωνιστική νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, που του άφησε πικρή γεύση. Κι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν έχει άλλη πολυτέλεια να απολέσει βαθμούς.

Παράλληλα θέλει μια νίκη σε ένα ματς που έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι για να μπορέσει να τονώσει και την ψυχολογία του.

Θέλει τον μπομπέρ του ο Ολυμπιακός

Αρχηγική παρέμβαση Τουρέ: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πλήγμα με Χασάν, χάνει τον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!