ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός του Μαρτίνς

Ο Λάζαρος είναι μια αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης, αλλά χάνεται ένα «όπλο» στις πτέρυγες για δημιουργία αλλά κι ελπίδες σκοραρίσματος
Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Αχμέντ Χασάν για τον επόμενο μήνα ενώ και ο Μιγκέλ Γκερέρο το παλεύει να προλάβει, στην καλύτερη, το ματς με την Μπέτις. Έτσι ο προβληματισμός του Πέδρο Μαρτίνς είναι μεγάλος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ναι μεν έχει την λύση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για την επίθεση. Κάτι που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια. Ο έμπειρος άσος μπορεί να τα καταφέρει αν και παρουσιάστηκε το φαινόμενο να παίζει συχνά εκτός μεγάλης περιοχής, για να πάρει μπάλα.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα με ένα αλλά και με δύο επιθετικούς μέσα στη μεγάλη περιοχή, σχετικά με τις φάσεις που παράγει. Άσχετα αν δεν σκοράρει, που είναι ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα.

Ο Λάζαρος μπορεί να καλύψει το κενό στην επίθεση, στην παρούσα φάση, αλλά χάνεται η παρουσία του στα εξτρέμ. Εκεί μπορεί να λειτουργήσει και ο ίδιος καλύτερα.

Η απουσία του από τα φτερά είναι ένα θέμα. Γιατί η αλήθεια είναι πως τόσο αυτός όσο και ο Ποντένσε, μπορούν να κάνουν δουλειά στις άκρες. Οι άλλοι εξτρέμ που έχει ο Ολυμπιακός, δεν έχουν δείξει πως μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο δύσκολα παιχνίδια. Με Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια με την Μπέτις στη Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Για το δεύτερο ματς ίσως να είναι έτοιμος ο Γκερέρο. Διαφορετικά μένει μόνο ο Λάζαρος για την επίθεση, αφού ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ. Και είναι ένα μεγάλο λάθος του Πορτογάλου τεχνικού, αφού ακόμα κι αν δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα, θα είναι μια λύση.

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι διαθέσιμος ο Μάνος, αλλά δεν έχει πάρει τις κατάλληλες ευκαιρίες ενώ καλείται να μπει στην… φωτιά, χωρίς να έχει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς και αποτελούν ένα πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει και μεγάλες δυσκολίες στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ο Μεριά και ο Μολέντο!

Ελαμπντελαουί: «Πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή, τι λυπηρό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός του Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!