ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα 62’ λεπτά με ασίστ του Νάτχο και ο προβληματισμός

Ο διεθνής μέσος ήταν βασικός στο 7-0 του Ισραήλ στο φιλικό με την Γουατεμάλα κι έδειξε πως δεν επηρέασε καθόλου ο μικροτραυματισμός με την Ντουντελάνζ
Τα 62’ λεπτά με ασίστ του Νάτχο και ο προβληματισμός

Ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του με Ντουντελάνζ, Παναθηναϊκό τον έφεραν στο προσκήνιο. Ωστόσο αγωνίστηκε 62 λεπτά και στη φιλική νίκη με 7-0 του Ισραήλ κόντρα στη Γουατεμάλα, δίνοντας τρομερή κάθετη ασίστ στο 5ο γκολ. Κάτι που όμως φέρνει έναν προβληματισμό στον Μαρτίνς.

Ο διεθνής άσος μετά την καταπόνηση από τα δύο ματς μέσα σε τέσσερις ημέρες, όπου αντιμετώπισε κι έναν μικροτραυματισμό στον αστράγαλο, ήρθε και η συμμετοχή με το Ισραήλ.

Το φιλικό με την αδύναμη Γουατεμάλα θα μπορούσε να το είχε αποφύγει ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ. Κάτι που θα ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί ο Νάτχο έχει και την αναμέτρηση με τη Σκοτία, την Κυριακή, στο πλαίσιο του Nations League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μια ανησυχία, όπως για όλους τους διεθνείς, μην προκύψει κάποιος τραυματισμός. Ειδικά για το Νάτχο, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα από το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες με το Ισραήλ και υπήρχε η αίσθηση, από πλευράς Μαρτίνς, πως δεν θα έπαιζε στο φιλικό με την Γουατεμάλα.

Όπως και να έχει η καταπόνηση συνεχίζεται για τον Νάτχο, με τα συνεχόμενα ματς, ενώ αν βάλει κανείς και τα ταξίδια καταλαβαίνει πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Πρόστιμο 60.000 ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στη Πάτρα

Καραπαπάς: «Ο Τσουκαλάς έχει βοηθήσει παιδιά από την Αφρική»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα 62’ λεπτά με ασίστ του Νάτχο και ο προβληματισμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!