ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στα πάνω του ο Κούτρης

Τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για τον 23χρονο αριστερό μπακ, με τη Ρεν να έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.
Ολυμπιακός: Στα πάνω του ο Κούτρης

Βασικός στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, και οι μετοχές του Λεονάρντο Κούτρη ανεβαίνουν ξανά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο…

Ο Λεονάρντο Κούτρης διανύει το καλύτερο «φεγγάρι» του, αγωνιστικά, στη σεζόν, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στον ώμο προς το τέλος της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ μετράει 6 συμμετοχές, έχει παίξει ως βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (15/11) πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με τη Φινλανδία.

Οι Ρεν, Μπενφίκα και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, παρακολουθούν την περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021, με το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας να είναι το πιο έντονο. Στη Γαλλία, μάλιστα, θεωρούν πως η Ρεν θα κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στα πάνω του ο Κούτρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.