ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έπαιξε για μία ακόμα φορά ως βασικός με την Εθνική Νορβηγίας, την ώρα που το όνομά του συνδέεται μεταγραφικά με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα!
Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πραγματοποίησε την 33η διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Νορβηγίας, στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σλοβενία, στο πλαίσιο του Nations League.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Μάλιστα, μετά την αλλαγή του Στέφαν Γιόχανσεν στο 57′, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι Σλοβενοί προηγήθηκαν με 1-0 στο 9′ με διαγώνιο σουτ του Βέρμπιτς και οι Νορβηγοί ισοφάρισαν στο 85′ με κεφαλιά του Γιόνσεν.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα «hitc.com», η Έβερτον θέλει να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει εν όψει Γενάρη ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος προπονητής των «ζαχαρωτών» έχει συνεργαστεί με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή σε Ολυμπιακό και Χαλ, ενώ τον ήθελε και στο διάστημα που βρισκόταν στο τιμόνι της Γουότφορντ, οπότε είναι μία μεταγραφική υπόθεση, που ενδεχομένως να μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

«Θα έπαιζα παντού για τον Μαρτίνς»

Παράλληλα, ο Ελαμπντελαουί παραχώρησε συνέντευξη στη νορβηγική ιστοσελίδα «nettavisen.no», αποθεώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε ερώτηση για τη 14η αλλαγή προπονητή που βίωσε στον Ολυμπιακό από το 2014, που βρίσκεται στην ομάδα, μέχρι τώρα, ο Ομάρ τόνισε: «Ο Μαρτίνς τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου και με πίστεψε. Μου άρεσε πολύ εξ αρχής που ήταν ένας προπονητής τόσο σίγουρος και ξεκάθαρος στο τι πίστευε και ήθελε. Μου έδειξε πόσο με θέλει και ότι με ήθελε για αρχηγό. Μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι και ήμουν, έπαιξα τόσο ματς, και θα έπαιζα οπουδήποτε για εκείνον!».

Όσο για το αν είχε σκεφτεί τη μεταγραφή το καλοκαίρι, είπε: «Δεν μπορώ να πω αν υπήρχε ενδιαφέρον ή ευκαιρίες να φύγω. Ο κόουτς ήταν πολύ συγκεκριμένος. Τον στήριξα και τον στηρίζω και επέλεξα να σταθώ δίπλα του. Είχα τόσους τραυματισμούς, αλλά η ομάδα ήταν δίπλα μου και διάλεξα να μείνω. Χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ποτέ δεν ξέρεις μία νέα κατάσταση με νέο προπονητή σε μία ομάδα. Όταν είδα πως με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω, ήμουν αποφασισμένος να μείνω». Τέλος, ο Νορβηγός διεθνής στάθηκε και στην έλλειψη του εύκολου γκολ που έχει στην τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός.

Βασικός ο Μεριά, ήττα για την Τυνησία (vid)

Ολυμπιακός: Χαλάρωσαν με beach soccer

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.