ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συσπείρωση στο Ρέντη ενόψει Ατρόμητου

Ο Ολυμπιακός δίνει κομβικό παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο και στο Ρέντη είναι όλοι στην πρίζα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση
Ολυμπιακός: Συσπείρωση στο Ρέντη ενόψει Ατρόμητου

Ο Ολυμπιακός δίνει κομβικό παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο. Και στο Ρέντη είναι όλοι στην πρίζα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Ο ΠΑΟΚ είναι στο +6 κι έχει εύκολο πρόγραμμα μπροστά του. Ενδεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα στο Περιστέρι θα φέρει τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση για τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Για τον λόγο αυτό και χθες ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες του. Είτε ατομικά, είτε ομαδικά (πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης). Ζητούσε συνεχώς συγκέντρωση και αφοσίωση στον Ατρόμητο.

Τονίζει πως το παιχνίδι θα είναι σκληρό και χρειάζεται ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε εκείνο το σπουδαίο διπλό.

Από κοντά και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος είχε χθες πολλές επαφές με τους παίκτες του Ολυμπιακού προκειμένω να τους «φτιάξει» για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ήταν τυχαίο το μήνυμα του πως δουλεύουν σκληρή για την εκπλήρωση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα δουλεύει, με όσους παίκτες είχε, πάνω στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού. Το σκοράρισμα, με τις ασκήσεις που έχουν γίνει να είναι πολλές.

Με την έλευση και τον διεθνών τα πράγματα γίνονται καλύτερα ενώ την Παρασκευή και περισσότερο το Σάββατο θα φανούν και οι σκέψεις του αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει.

Σε εκείνο που εστιάζει είναι αυτός που θα βρεθεί στην γραμμή κρούσης. Ο Λάζαρος έχει ένα προβάδισμα, ενώ υπάρχει και ο Μάνος που έχει τις ελπίδες του.

Όσο για τον Γκερέρο κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν δείχνει διάθεση να ρισκάρει τη συμμετοχή του κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός επιθετικός παραλίγο να πάθει μεγάλη ζημιά στο γόνατο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού έχει φτάσει σημείο να γυρίσει στη δράση νωρίτερα από την πρώτη ιατρική εκτίμηση.

Οι περισσότερες ελπίδες που έχει αφορούν το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης, με την Μπέτις στη Σεβίλλη, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το βλέμμα στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Ασίστ ο Νάτχο με το Ισραήλ, στον πάγκο ξανά ο Βούκοβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Συσπείρωση στο Ρέντη ενόψει Ατρόμητου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!