ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Παίζεται» μία θέση στο κέντρο εν όψει Ξάνθης

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το κομβικό παιχνίδι στην έδρα της Ξάνθης (9/12, 15:30).
Ολυμπιακός: «Παίζεται» μία θέση στο κέντρο εν όψει Ξάνθης

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ζόρικο ματς μπροστά του και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του πως η Ξάνθη είναι επικίνδυνη και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην «Ξάνθη Arena», το μεσημέρι της Κυριακής (9/12, 15:30, ΕΡΤ1). Η αποστολή βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (8/12) στην ακριτική πόλη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει τους παίκτες του όλη την εβδομάδα για ένα σκληρό παιχνίδι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που προέκυψαν (με Καμαρά, Ποντένσε, Λάζαρο), αλλά περιμένει ένα δυνατό αντίπαλο και θέλει να δει μαχητικό πνεύμα και σωστή προσέγγιση από τους παίκτες του.

Αναφορικά με την εντεκάδα και βάσει της δοκιμής, στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (8/12) στο Ρέντη, μία θέση φαίνεται πως τελεί υπό διεκδίκηση. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης. Ο Γκιλιέρμε είναι ο θεωρητικά σίγουρος για το χώρο του κέντρου και «παίζεται» η θέση στο πλευρό του Βραζιλιάνου. Ο Μπουχαλάκης δοκιμάστηκε ως παρτενέρ στην τελευταία προπόνηση, αλλά από τη στιγμή που ο Μαντί Καμαρά δήλωσε «παρών» και προπονήθηκε κανονικά το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, τότε ο μέσος από τη Γουινέα έχει σημαντικές πιθανότητες να παίξει βασικός. Άλλωστε, στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, ο 21χρονος χαφ είναι ο αναντικατάστατος μέσος στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Στις πτέρυγες, ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να καλύψει το δεξί «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Ναουέλ το αριστερό. Ο Γκερέρο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (8/12), ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε μέσω βίντεο, όπως συνηθίζει, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία στο παιχνίδι της Ξάνθης, ζητώντας από τους παίκτες του να παίξουν με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν σκληράδα και να επικρατήσουν στις προσωπικές μονομαχίες. Το βάρος από το προπονητικό επιτελείο έχει πέσει στην εξουδετέρωση του Έρικ Γέντρισεκ, καθώς ο Σλοβάκος επιθετικός μετράει, ήδη, 7 γκολ στο Πρωτάθλημα και δεν πρέπει να βρει χώρους για να δράσει. Ο Μαρτίνς ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να τον περιορίσουν.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Παίζεται» μία θέση στο κέντρο εν όψει Ξάνθης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.