ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με βασικό τον Καμαρά κόντρα στην Ξάνθη

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Μαντί Καμαρά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη (9/12, 15:30).
Ολυμπιακός: Με βασικό τον Καμαρά κόντρα στην Ξάνθη

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Μαντί Καμαρά στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όπως έγραψε το Sportime.gr από το βράδυ του Σαββάτου (8/12), «παιζόταν» μία θέση στην εντεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτή στο χώρο του κέντρου ανάμεσα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος είχε δοκιμαστεί με τους βασικούς στην τελευταία προπόνηση, και τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα μπορεί να μην ήταν στις βασικές δοκιμές λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες, αλλά προπονήθηκε κανονικά και στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο αναντικατάστατος χαφ των «ερυθρόλευκων». Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παίξει από την αρχή ως δεξιός εξτρέμ. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ είχε παίξει σε αυτήν τη θέση, στο τελευταίο διάστημα του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (3/12, 2-1), ενώ είχε δοκιμαστεί σε ρόλο ακραίου μεσοεπιθετικού στις δύο τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Βρουσάι, Μιράντα, Μάνος, Ποντένσε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές και πριν από τη σέντρα απέκλεισε τους Χουτεσιώτη, Χριστοδουλόπουλο και Φετφατζίδη από τη 18άδα.

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2427634560584879

Η επίσκεψη της Σχολής Κομοτηνής στην αποστολή της πρώτης ομάδας του ΟΣΦΠ:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/videos/321581398674353/

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2427394740608861

Ξάνθη – Ολυμπιακός: «Παγίδα» τίτλου

Ολυμπιακός: «Παίζεται» μία θέση στο κέντρο εν όψει Ξάνθης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Με βασικό τον Καμαρά κόντρα στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.