ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σολδάνο! (pics)

Ο 24χρονος επιθετικός αφίχθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και απέμεινε μόνο η ανακοίνωση απόκτησης του
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σολδάνο! (pics)

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται στην επίθεση με τον Φράνκο Σολδάνο. Ο 24χρονος άσος αφίχθηκε πριν λίγο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Θα πάει άμεσα για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Ολοκληρώνεται το σήριαλ της απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού. Μια κίνηση την οποία αποκάλυψε το Sportime, πριν από 40 μέρες με την συμφωνία του Σολδάνο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός περίμενε τον παίκτη για να πιέσει την Ουνιόν Σάντα Φε ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της. Διαφορετικά θα τον έπαιρνε το καλοκαίρι, που έμενε ελεύθερος.

Οι επαφές πήγαιναν καλά, αλλά κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, ζήτησε παραπάνω χρήματα, από αυτά που αρχικά συμφωνήθηκαν. Έτσι οι Πειραιώτες έκαναν πίσω.

Ήταν όμως μια κίνηση τακτική που απέδωσε καρπούς. Όπως πάλι αποκάλυψε το Sportime, η Ουνιόν δέχθηκε τελικά την αρχική συμφωνία. Και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ο Ολυμπιακός θα υπογράψει τον 24χρονο επιθετικό με συμβόλαιο 4,5 ετών. Η Ουνιόν θα πάρει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ και κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Παράλληλα ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου, θα παίρνει κοντά στις 350.000 ευρώ ετησίως.

Ο Σολδάνο θα έχει σήμερα και την πρώτη συνάντηση με τον Πέδρο Μαρτίνς ενώ από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις για να εγκλιματιστεί.

Υπάρχουν σκέψεις από τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει τον Σολδάνο στην αποστολή για το ματς της Τρίτης με την Ξάνθη στο κύπελλο.

Ολυμπιακός: Η απάντηση Χαϊραντίνοβιτς στο ενδιαφέρον!

Ολυμπιακός: Επίσημα ο Μπα στα ερυθρόλευκα!

Ολυμπιακός: Σενάριο για Γιλμάζ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σολδάνο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!