ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για αποχώρηση ο Ναουέλ!

Ο Αργεντινός που έχει και Ισπανικό διαβατήριο έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του στους ανθρώπους των Πειραιωτών
Ολυμπιακός:  Ετοιμάζεται για αποχώρηση ο Ναουέλ!

Ο Ολυμπιακός έχει να λύσει ένα ακόμα θέμα αναφορικά με τα εξτρέμ του. Αυτό έχει να κάνει με τον Ματίας Ναουέλ που κάνει σκέψεις αποχώρησης.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό στους «ερυθρόλευκους» πως ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι και στα καλύτερα του. Αυτό έχει να κάνει και με κάποια πράγματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο!

Οι άνθρωποι που είναι μαζί του και ειδικά η γυναίκα του πιέζουν για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ισπανία, με αφορμή και δύο περιστατικά που τους σημάδεψαν.

Ο Ολυμπιακός είναι ενήμερος εδώ και καιρό για τις προθέσεις του Ναουέλ. Μάλιστα και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του.

Ο Ναουέλ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την εύρεση ομάδας στην Ισπανία. Το θέμα είναι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Γιατί ο Αργεντινός με το ισπανικό διαβατήριο έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός, μετά και από αυτή την εξέλιξη ψάχνει πιο έντονα στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα παίζει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Οι Ντιόγκο Γκονσάλβες και Ζιλ Ντίας, που είναι δανεικοί στη Νότιγχαμ, από Μπενφίκα και Μονακό αντίστοιχα είναι ψηλά στη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για όλες τις καταστάσεις και με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένουν τις εξελίξεις και με τα άλλα εξτρέμ, που είναι να φύγουν πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Βρουσάι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για αποχώρηση ο Ναουέλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!